Marie Samre

Grundare & Verksamhetschef

Marie Samre är en prisbelönt grundare av föreningen Kvinnovation. Efter studierna märkte hon en brist på samlingsplats för nätverkande i hemstaden Södertälje. Därav bestämde hon sig för att själv skapa platssen, som kom att bli Kvinnovation.

Sedan dess har det gått snabbt framåt. Redan första eventet, "Tech Queens", gav talande resultat. De två unga kvinnor som deltagit på eventet, och vunnit tävlingen startade ett bolag ihop. Detta är ett av flera exempel på Kvinnovations framgångsrika arbeta för att öka kvinnligt företagande, inte minst inom Tech-sektorn.

Vår ambition är att fortsätta verka för att inspirera fler unga kvinnor till företagande och Tech-branschen. 2022 blev Marie nominerad "Framtidens Kvinnliga Ledare 2022" av Ledarna för Kvinnovations resultat inom Jämställdhet. Tveka inte till att kontakta Marie för samarbeten eller uppdrag.

Gabriella Malki

Medieansvarig & Partner

Gabriella Malki är en driven entreprenör och eldsjäl. Hon har stor erfarenhet och passion för att arbeta med unga vuxna. Hon har varit aktivt engagerad i Kvinnovation sedan 2020, och är idag medieansvarig och partner. Gabriella brinner extra för att stötta unga vuxna inom entreprenörskap och mental hälsa. 

Gabriella arbetar idag kreativt med att nå ut till ungdomar via sociala medier. Kontakt gärna Gabriella för samarbeten eller gemensamma projekt för unga vuxna!