Årets storyteller 2024

Pressmeddelande 03/05/2024

Nu lanserar Kvinnovation prisutdelningen Årets Storyteller 2024! Tillsammans med vår partner Storytel bjuder vi in er till att fira berättandets kraft med oss den 22:a maj. Eventet kommer att äga rum i Södertälje stadsscen kl.17.30. Biljetter går att boka kostnadsfritt från och med fredag den 3:e maj.
Under eventet kommer en av våra finalister utses till Årets Storyteller 2024. De nominerade är Bobby Oduncu, Siduri Poli, och Clara Törnvall. Juryn består av Marlen Eskander från Läsfrämjarinstitutet, Alexander Isa från TelgeNytt och Therese Lindström från Storytel.
Välkomna på en kväll full av inspiration, häftiga goodiebags och good vibes!
För ytterligare information, kontakta gärna: Marie Samre via kvinnovation.kontakt@gmail.com
Kvinnovation är en förening som utbildar och inspirera unga vuxna, med fokus på unga kvinnor inom entreprenörskap och ledarskap. Nu expanderar vi verksamheten till att inkludera verksamhet inom berättandets makt.
Kvinnovation i media 04/05/24

Kvinnovation utser "Årets Storyteller 2024"!

Vem utses till Årets Storyteller den 22:a maj?

Marie Samre intervjuas av TelgeNytt kring Kvinnovations prisutdelning "Årets Storyteller 2024". Tack vare vår samarbetspartner Storytel kommer vi att kunna kora en vinnare som bidragit till att främja berättandets kraft den 22:a maj. Syftet är att inspirera fler unga till att använda sin röst och berättandets makt till samhällsnytta med hjälp av förebilder. Läs mer om detta i TelgeNytt

Kvinnovation i media 08/04/24

Utbildande #Herstory serie som lyfter kvinnor!

Grundare Marie Samre Intervjuas i SVT!

Marie Samre intervjuas av SVT kring vår senaste satsning #Herstory: Mesopotamia. Marie berättar om seriens syfte, vilket är att utbilda allmänheten om dessa fantastiska kvinnor och deras bidrag genom historien. Läs mer och se hela inslaget i SVT

Kvinnovation i media 06/12/21

Framtidens Kvinnliga Ledare 2022

Grundare Marie Samre Nominerad till Ledarskapspris

Marie-Christine Samre har blivit nominerad "Framtidens Kvinnliga Ledare 2022" av Ledarna, Sveriges chefsorganisation. Det är en nationell nominering där hon valts ut tillsammans med 70 andra kvinnor i Sverige. Läs mer om nomineringen som omnämns i SVT samt TelgeNytt.

Kvinnovation i media 11/01/21

Intervju i Dagens industri

Grundare Marie Samre blir intervjuad i DI

Inför Science Week 2021 blev Kvinnovations grundare Marie-Christine Samre intervjuad kring sin resa inom innovation och ledarskap. Intervjun sändes LIVE i Dagens Industris hemsida, och kan numera ses här.

I samband med detta intervjuades Marie-Christine i tidningarna DI, DN och den lokala tidningen LT.